top of page

BOB

Win een pak tijd met BOB

 

Met Sage BOB – de opvolger van Sage BOB 50 – verliest u geen tijd meer aan uw boekhouding en kunt u zich focussen op wat echt telt: uw bedrijf runnen. Sage BOB is dan ook niet voor niets één van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s in België en Luxemburg.

MicrosoftTeams-image-1-1024x471.png
character-illustration_benefits-features_tailored-for-you.png
SAGE.png

Snel en efficiënt

Stel eenmalig de boekhoudregels in voor de verwerking van uw documenten en alles komt vanzelf op zijn plaats terecht. Facturen inboeken was nog nooit zo eenvoudig.
 

SAGE8.png

Gebruiksvriendelijk 

We werken voortdurend aan nieuwe functionaliteiten die het voor u nog eenvoudiger maken om met de software te werken.


 

SAGE5.png

Verplichtingen
automatisch vervuld

BTW-aangiften opmaken, elektronisch indienen of een balans opmaken ? Dat verloopt quasi allemaal automatisch omdat Sage BOB achter de schermen alles voor u heeft voorbereid.
 

SAGE6.png

Betaal altijd op tijd

Op basis van de vervaldata van de aankoopfacturen en uw eigen parameters maakt Sage BOB lijsten met betaalopdrachten voor u. U kan ze nog aanpassen of meteen accepteren en laten uitvoeren. Zo betaalt u altijd op tijd.

SAGE2.png

Optimaal samenwerken

Optimaal samenwerken
Werkt u samen met een extern boekhoudkantoor? Daar is Sage BOB perfect op voorzien. Werk samen in realtime en bespaar een pak tijd.

SAGE4.png

100% conform de wet

Een wettelijke aanpassing in België of Luxemburg wat betreft BTW, fiscaliteit, fraudebestrijding, GDPR of iets anders? We houden het actief voor u in de gaten en passen onze software meteen aan. Zo werkt u altijd volgens de regels.

SAGE3.png

Toprapportage

In Sage BOB zitten tientallen standaardrapporten. Nog niet voldoende? Dan kunt u zelf extra rapporten aanmaken die in realtime gesynchroniseerd worden. Zo maakt u eender welke analyse en behoudt u altijd het overzicht.

SAGE7.png

Koppelen met uw ERP

Internationale bedrijven hebben niet altijd een Belgische boekhoudmodule in hun ERP-software. Sage BOB – het voormalige Sage BOB 50 – biedt u de oplossing door de software eenvoudig te koppelen.

bottom of page