Welk boekhoudprogramma kiezen?

Op zoek naar een boekhoudprogramma dat bij je organisatie past? Door het overaanbod van software is het moeilijk om de juiste keuze te maken. Bij Bipro hebben we meer dan 20 jaar ervaring met boekhoudsoftware. We helpen je graag op weg om in eerste instantie de juiste keuze te maken en om later de software te implementeren in je organisatie.

Doe de test!

Ons advies

Makkelijke online boekhoudsoftware voor ondernemers en accountants. Start met hulp van Bipro vandaag met Exact online!

Met Sage BOB verliest u geen tijd meer aan uw boekhouding en kunt u zich focussen op wat echt telt: uw bedrijf runnen. Sage BOB is dan ook niet voor niets één van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s in België en Luxemburg.

#1. Vink aan wat van toepassing is

#2. Ik wil zelf boeken, maar werk nog samen met een externe boekhouder voor mijn aangiften en jaarafsluiting.

#3. Ik zou mijn boekhoudkundig dossier omschrijven als

#4. Ik vind het belangrijk dat mijn data

#5. Ik ben op zoek naar het pakket met

Toon mijn resultaat