Exact Online 
Handel – voorraadbeheer

Al je processen in één cloud voorraadbeheersysteem.

Analyseren, installeren en supporteren 

Van ons mag je steeds verwachten dat we een betrokken partner zijn in elke stap van het proces. We analyseren uw noden, installeren de software en configureren op maat. Nadien volgt een opleiding en kan u gebruik maken van onze hotline support.

Waar helpt Bipro mee?

  • Analyse benodigde Exact modules
  • Persoonlijke begeleiding door een vast contactpersoon bij de opstart
  • Een doorgedreven opleiding op jullie maat
  • Data import en migratie andere software
  • Persoonlijke support door twee vaste contactpersonen na opstart
  • Hulp koppelingen met externe systemen
  • Evaluatiemomenten en verbeteringen

Exact online – eenvoud in de cloud

Digitaliseer je voorraadbeheer

Met het digitaliseren van je kantoor, verkoop, magazijn en de keten breng je al je processen samen in één systeem. Koppel met ruim 370 apps en krijg inzicht in al je cijfers. Zo werk je efficiënt en maak je de juiste keuzes voor je online of offline business.

Optimaal voorraadniveau

Altijd voorraad, maar nooit te veel. Met Exact voor Handel krijg je volledige controle over je voorraad. Het ondersteunt je met slim voorraadbeheer, handige apps en zelfs een compleet WMS.

Koppel je favoriete software

Breng al je informatie samen in één systeem en maak gebruik van de ruimste keuze in add-ons voor warehouse management (WMS), POS, verzenden, voorraadbeheer, webshop, marktplaatsen, business intelligence en nog veel meer.

Maximale leverbetrouwbaarheid

Optimaliseer je leverbetrouwbaarheid door een snelle afhandeling en het beperken van pickfouten. Dankzij een slim WMS ontvangen orderpickers de efficiëntste looproute en scannen ze gemakkelijk de locatie van de items.

Ontdek het gebruiksgemak van Exact Online handel