Sage BOB 

Sage BOB is software voor commercieel beheer en boekhouding specifiek voor de Belgische en Luxemburgse markt. Sage BOB staat gekend als het meest complete boekhoudpakket op de markt. Verlies niet langer tijd aan uw boekhouding en start vandaag!

Analyseren, installeren en supporteren 

Van ons mag je steeds verwachten dat we een betrokken partner zijn in elke stap van het proces. We analyseren uw noden, installeren de software en configureren op maat. Nadien volgt een opleiding en kan u gebruik maken van onze hotline support.

sage bob – boekhouding & commercieel beheer

Ontdek het meest complete pakket van de Belgische en Luxemburgse markt

Commercieel beheer

Met Sage BOB commercieel beheer automatiseert u uw commerciële workflow. Creëer commerciële documenten, beheer bestellingen, stuur aankopen en volg uw voorraad op in detail. Kortom: bespaar veel tijd!

Facturatie

Vereenvoudig uw facturatieflow, creëer facturen en volg betalingen op. Stuur eenvoudig aanmaningen naar uw klanten en lever uw bestellingen op tijd.

Boekhouding

Verlies geen tijd meer met uw boekhouding. Dankzij de boekhoudmodule in Sage BOB wordt uw boekhouding kinderspel. Sage BOB boekhouding werd specifiek ontwikkeld voor Belgische en Luxemburgse bedrijven. Bovendien staat Sage BOB bekend als het meest complete pakket op de markt voor uw boekhouding.

Mogelijkheden

De voornaamste mogelijkheden op een rijtje

Boekhouding

Altijd een accuraat beeld op de prestaties van uw onderneming?

Sage BOB boekhouding is een must voor elke ondernemer. Via diverse rapporten krijgt u inzicht in uw aankopen, verkopen, omzet en meer via een eenvoudige interface. Het beheer van uw administratie en boekhouding verloopt een pak sneller, zodat u tijd heeft om u te focussen op het ondernemen in plaats van de noodzakelijke administratie. Sage BOB boekhouding is volledig conform de Belgische en Luxemburgse wetgeving.

Vaste activa

Beheer de boekhoudkundige verwerking van uw vaste activa met de Sage BOB vaste activa module. Boek de aankoop van een nieuw machine,  bereken eenvoudig een af te schrijven bedrag of registreer een tegenboeking. Alles is mogelijke met de vaste activa module in Sage BOB.

Commercieel beheer

Met Sage BOB commercieel beheer automatiseert u uw commerciële workflow. Creëer commerciële documenten, beheer bestellingen, stuur aankopen, volg uw voorraad op in detail, volg vervaldata van uw facturen makkelijk op, en meer. Kortom: bespaar veel tijd!

Digitaal archief

Beheer vanaf nu al uw documenten digitaal. De BOB-demat module is uw digitaal archief waar u boekhoudkundige documenten verzamelt, klasseert en verwerkt. Door deze module wordt uw archiefmap definitief verleden tijd. BOB-demat heeft de mogelijkheid om uw documenten te lezen en de inhoud hiervan te gebruiken om uw werk te vergemakkelijken.

Financiële analyse

Krijg meteen een beeld van de prestaties van uw organisatie. Met de BOB-ole module worden er formules en rapporten toegevoegd aan Excel. Hiermee kan u uw boekhouding en financiële data eenvoudig analyseren. BOB-ole is steeds in real-time verbonden met Sage BOB.

Koppelingen software

Wens je SageBOB te koppelen met externe software? Via de BOB link module zijn er veel mogelijkheden om data uit te wisselen. 

Link rekeninguittreksels

Sage BOB heeft de mogelijkheid om uw rekeninguittreksels automatisch te verwerken in uw boekhouding. De betalingen zullen zo rechtstreeks afgeboekt worden in SageBOB.

Met SageBOB ontdek je de voordelen van volledige elektronische facturatie!

  Bankverbinding

  Sage BOB connecteert met uw Belgische bank om u een pak werk te besparen.

  Maak automatisch bankoverschrijvingen aan op basis van uw aankoopfacturen en verzend naar telebanking of Isabel. Creëer domiciliëringsoproepen bij banken op basis van facturen. Laat uw rekeninguittreksels automatisch betalingen afpunten.

   

   Companyweb

   Dankzij de koppeling met Companyweb krijg je meteen inzicht in de algemene gegevens en financiële situatie (waarschuwing faillissement, kredietlimiet, betalingsgedrag, etc.) van uw klanten en leveranciers. Gegevens in de klantenfiche van SageBOB worden automatisch

   geüpdatet op basis van de database van Companyweb.

    Verbinding met Office365

    Dankzij de BOB-ole module staat uw data in Sage BOB in verbinding met Office365.

    BOB-ole voegt enkele functies toe aan Microsoft Excel die u toelaten om boekhoudkundige, analytische en financiële data te verwerken. Bovendien is deze module steeds in real-time gekoppeld met Sage BOB.

    • Exporteer gegevens vanuit Sage BOB via templates
    • Pas eenvoudig functies toe op data (som, percentage, gemiddelde)
    • Maak eenvoudig draaitabellen
    • Maak grafieken en diagrammen van uw bedrijfsprestaties
    • Gebruik specifieke functies die u toelaten om uw bedrijfsprestaties tot in het kleinste detail te analyseren.

     Rapporten & boordtabellen

     Wil je een stapje verder gaan in de financiële rapportage? Dankzij de koppeling met EMAsphere gaat financiële analyse in SageBOB naar een ander niveau. Maak boordtabellen en rapporten in een handomdraai, maak budgetten en forecasts op, consolideer uw bedrijfsresultaat, zet KPI’s op in een overzichtelijk dashboard en meer.

      Productiebeheer

      Sage BOB heeft de mogelijkheid om een voorspelling te doen van de noodzakelijke producten door rekening te houden met de leveringstermijnen van de producten bij de leveranciers. Dankzij de minimum voorraad aanduiding krijgt u steeds een waarschuwing wanneer producten onder een minimum voorraad zakken.

      Het is eenvoudig om een productiedocument te genereren voor de benodigde producten. Maak simulaties in functie van de behoeften en maak vervolgens eenvoudig productiedocumenten aan.