Silicon ioi

Cloud boekhouden

De nieuwste generatie online boekhouden altijd en overal toegankelijk in de cloud.

Analyseren, installeren en supporteren 

Van ons mag je steeds verwachten dat we een betrokken partner zijn in elke stap van het proces. We analyseren uw noden, installeren de software en configureren op maat. Nadien volgt een opleiding en kan u gebruik maken van onze hotline support.

Waar helpt Bipro mee?

 • Analyse benodigde IOI modules
 • Persoonlijke begeleiding door een vast contactpersoon bij de opstart
 • Een doorgedreven opleiding op jullie maat
 • Data import en migratie andere software
 • Persoonlijke support door twee vaste contactpersonen na opstart
 • Hulp koppelingen met externe systemen
 • Evaluatiemomenten en verbeteringen

SILICON IOI – BOEKHOUDEN In de cloud

Boekhouding voor professionals die met cijfers werken.

Belgische boekhouding voor Belgen

De meeste boekhoudsoftware-toepassingen in België zijn verouderd en gebaseerd op technologieën uit de vorige eeuw. De nieuwe boekhoudsoftware-toepassingen die op de markt verschijnen, worden vaak in het buitenland ontworpen en moeten aangepast worden aan de Belgische wetgeving. Dit vinden wij bij Bipro niet goed genoeg. Silicon ioi is 100% Made in Belgium, geeft u een gegarandeerde sprong naar de toekomst. Dankzij Silicon ioi bespaart u een beduidende hoeveelheid tijd en merkt u een effectieve verbetering in de kwaliteit van uw werk.

100% in de cloud, 100% persoonlijk

Direct online beschikbaar, door experten geïnstalleerd en geconfigureerd en aangepast aan uw business. Onze vertrouwde en professionele specialisten zullen ervoor zorgen dat u vooruitgaat in een wereld waar technische ontwikkelingen zeer snel gebeuren en veranderen. 

Boeken van facturen ging nooit zo makkelijk

Boek met het gemak van artificiële intelligentie in een software-omgeving met de meest moderne technologieën.

Kies zelf waar je je data bewaart

Omdat we weten dat een virtuele wereld zijn grenzen heeft, worden uw gegevens volgens uw wensen opgeslagen: bij u ter plaatse, bij Bipro of in een lokaal datacenter naar keuze. 

Op elk apparaat op elk ogenblik van de dag

Responsive interface: computer, tablet of smartphone, onze software past de interface automatisch aan het scherm  aan voor optimaal gebruikscomfort.

Mogelijkheden

De voornaamste mogelijkheden op een rijtje

Boekhouding van a tot z

Alles wat u nodig hebt om een wettelijke Belgische boekhouding te voeren.

Vaste activa

Beheer de boekhoudkundige verwerking van uw vaste activa. Boek de aankoop van een nieuw machine,  bereken eenvoudig een af te schrijven bedrag of registreer een tegenboeking.

Commercieel beheer

Met Silicon ioi automatiseer je de commerciële workflow. Creëer commerciële documenten, beheer bestellingen, stuur aankopen, volg uw voorraad op in detail, volg vervaldata van uw facturen makkelijk op, en meer. Kortom: bespaar veel tijd!

Geautomatiseerd boeken met AI technologie

Het inboeken van facturen was nog nooit zo gemakkelijk. Facturen worden automatisch herkent en boekingsvoorstellen verschijnen meteen op je scherm. 

Compatibel met Sage BOB

Gebruik je al Sage BOB en wil je in de cloud werken? Silicon ioi heeft een perfecte datamigratie vanuit Sage BOB! Alle data en historieken van verschillende dossiers kunnen overgezet worden. 

Power BI alternatief Metabase

Metabase is een open-source business intelligence tool naadloos geïntegreerd in Silicon ioi. Met behulp van metabase krijg je eindeloos inzicht in je data.

Gepersonaliseerde dashboards

Personaliseer je startscherm met behulp van dashboards. Bekijk meteen de data die voor jouw belangrijk is. Krijg een overzicht van jouw to do’s in Silicon ioi op je gepersonaliseerd dashboard.

Bankverbinding

Betalingen via Isabel, rekeninguittreksels via PONTO. 

  Talloze apps ter beschikking

  Koppel met externe applicaties zoals Dropbox, Google Drive, Paypal betalingen, GoCardless, LDAP, SMS gateways,…

  Gebruiksvriendelijke API

  Elke software is te koppelen met Silicon ioi dankzij een gebruiksvriendelijke en goed gedocumenteerde API waarmee werkelijk alle data uitgewisseld kan worden.

  Kies de locatie van je data

  Baas over eigen data! Bepaal zelf waar we je data bewaren: op je eigen cloud omgeving, in een extern datacenter of bij Bipro.

  Maatwerk mogelijkheden

  Specifieke bedrijfsflows noodzakelijk voor jouw onderneming in Silicon ioi? Geen probleem! Via workflows is het mogelijk om talloze op maat gemaakte workflows te configureren.